Home Despre noi Produse Conditii comerciale Locatii / Contact Downloads
    > > SISTEME COMPLETE DE CASETE PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR  < <     CLICK PENTRU MAI MULTE INFORMATII  


Pentru mai multe detalii,
urmati link-urile de mai jos !

     
Centrala  
Showroom
Centrala   Showroom
Consultanta  
Fabricatie
Consultanta   Fabricatie
Montajul  
Produse
Montaj   Produse
 

Produse Luminoase - Neon & Sign

Paleta de produse cuprinde diverse tipuri de inscriptionari cu folie , printuri digitale, litere decupate individual din plexiglas, PVC, aluminiu si metale pretioase. Produse de dimensiuni mari cu polyplan, litere volumetrice, casete luminoase, turnuri publicitare si totemuri, standuri expozitionale si constructii portal, iluminari de efect date de neon si solutii speciale oferite cu ajutorul sistemelor de afisare cu LED-uri, fac parte de asemenea din activitatea atelierelor noastre de productie. Desigurtoate aceste instalatii produse vor fi livrate, oferind la cerere si servicii de montaj.

Astfel de produse exemplificate cu fotografii gasiti la aria de selectare Produse.

 

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu


SC NEON & SIGN SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Extindere hala de productie etapa III, Statie de epurare ecologica, Rezervor subteran PSI 200 mc", propus a fi amplasat in Reghin, str. Pandurilor nr.121/A, jud.Mures.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mures, loc. Tg. Mures str.Podeni nr.10, in zilele de luni-joi, între orele 8,30-16,30 si vineri intre orele 8,30-14,00 si la sediul societatii Neon & Sign, loc. Reghin, str. Pandurilor nr.121/A, jud. Mures, in zilele de luni-joi intre orele 7,30-17,00 si vineri intre orele 7,30-12,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mures in zilele de luni-joi intre orele 8,30-16,30 si vineri intre orele 8,30-14,00.

Administrator,
Peer Christoph

Produse Neogn & Sign
Neonsign - produse neon