Home Despre noi Produse Conditii comerciale Locatii / Contact Downloads
    > > SISTEME COMPLETE DE CASETE PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR  < <     CLICK PENTRU MAI MULTE INFORMATII  


Pentru mai multe detalii,
urmati link-urile de mai jos !

     
Centrala  
Showroom
Centrala   Showroom
Consultanta  
Fabricatie
Consultanta   Fabricatie
Montajul  
Produse
Montaj   Produse
 

Prezentare

Firma Lichthaus Haid GmbH a fost infiintata in Innsbruck de Max si Richard Haid in anul 1948. Societatea pur familiala este condusa de Helmut Haid si sotia sa Judith, la cea de-a doua generatie.

Pe langa sediul central din Innsbruck, familia Haid administreaza birouri de vanzari si in München, Graz si Salzburg. Alte locatii de productie si distributie se afla in Cehia si Romania. Societatea are in prezent 100 de angajati, punctul ei forte fiind productia de firme luminoase, constructii cu iluminari speciale, realizarea de standuri expozitionale, elemente de mobilier din plexiglas precum si inscriptionari si sisteme de informare de toate tipurile.
Prin traditie si inovatie companiile Haid sunt pregatite pentru marile provocari.

 

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu


SC NEON & SIGN SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Extindere hala de productie etapa III, Statie de epurare ecologica, Rezervor subteran PSI 200 mc", propus a fi amplasat in Reghin, str. Pandurilor nr.121/A, jud.Mures.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mures, loc. Tg. Mures str.Podeni nr.10, in zilele de luni-joi, între orele 8,30-16,30 si vineri intre orele 8,30-14,00 si la sediul societatii Neon & Sign, loc. Reghin, str. Pandurilor nr.121/A, jud. Mures, in zilele de luni-joi intre orele 7,30-17,00 si vineri intre orele 7,30-12,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mures in zilele de luni-joi intre orele 8,30-16,30 si vineri intre orele 8,30-14,00.

Administrator,
Peer Christoph

Sediul Central
Neonsign - produse neon